Хората имат надежда, че ние от ГЕРБ ще се справим

...
 Хората имат надежда, че ние от ГЕРБ ще се справим
Коментари Харесай

Николай Нанков: Хората имат надежда, че ние от ГЕРБ ще се справим с високите цени и инфлацията

 Open photo

 

Хората имат вяра, че ние от ГЕРБ ще се оправим с високите цени и инфлацията, написа във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Ловеч Николай Нанков. Той показа усещанията си от срещата с гласоподаватели в с. Лисец.

 

С ненавист нищо не се реализира, стига харчихме пари за избори, единствено с подадена ръка и разум в главата се съумява, акцентира той.

 

Ето и цялата обява на Николай Нанков в обществената мрежа:

 

На този прекрасен празник в ловешкото село Лисец бяха сътрудниците от листата Petya Dimitrova и Христо Николов. И тук главните тематики са били скъпите дърва, в случай че ги има изобщо и инфлацията, която „ открадна “, както споделят те, пенсиите дружно с нарастването им. Скъпотия в магазините, скъпотия за бензина, неустановеност за работата за по-младите, и заеми, единствено заеми тегли страната, а кой и по какъв начин ще ги връща тези милиарди не се приказва, кой и по какъв начин ще цялостни хазната също не се приказва по новините, споделили те. Така ли всеки ръководи персоналните си парите, да харчи с необятна ръка и да тегли заеми единствено. Нямат отговор. Но пък имат вяра, че ние от ГЕРБ-СДС ще се оправим с високите цени, ще понижим фрапантно инфлацията и ще успокоим напрежението в страната. С ненавист нищо не се реализира, стига харчихме пари за избори, единствено с подадена ръка и разум в главата се съумява. Това споделят хората и ни пожелават триумф. Знаят, че #Номер24 подсигурява непоклатимост. И носи #Победа на положителните решения за страната!

 

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР